The World is at Your Fingertips

White Mountains, Alaska

 

Adventure Tuesday

Our life is our greatest adventure

    I often stop and think about how lucky I feel. Sure, there are times when I feel sad and lonely, because living in a different country does affect you in some way. But then I think about everything I get to experience over here, everything I get to see. Obviously I have my family on this side of the ocean now too which helps a lot. It's like a balance between your past, present and future. Sacrifice does come into play there too a lot, or is it a sacrifice, or just a way of life, a decision? I have seen so much, so many places that are on a lot of peoples bucketlists, and yet I crave more. I want to see more, I want to be in nature all the time. 

    Ibland så måste jag stanna upp och tänka på vilken tur jag har haft. Visst så finns de tider då jag är ledsen och ensam, för att som utlandssvensk så blir det lätt så. Men då brukar jag alltid tänka på allt som jag fått uppleva här borta, saker som jag får se. Jag har ju förstås en familj på denna sidan av atlanten nu också, och det hjälper ju mycket. Men det är som en skör balansgång mellan dåtid, nutid och framtid. Tankar på vad jag offrar räknar jag ju in här också, eller ska jag räkna det som att jag offrar något bara för att jag är lycklig på denna sidan av havet? Mycket av det jag har sett och upplevt finns med på  mångas så kallade bucketlist, men jag vill ständigt se mer, ständigt vara ute i naturen.

 

Cross-country skiing in Yellowstone National Park

 

Adventure    

    I can't wait to go on another adventure, even though we have been traveling quite a bit lately. Every time we go somewhere and see new and cool places I always fall back on Alaska and Montana. Who knows where we will move in the future, it probably wont be Alaska, but I keep comparing every place to Alaska and Montana. Those two states are the heart of this country to me, that is where I can see myself settle down and adventure on. 

    Jag längtar till nästa äventyr, även om vi faktiskt har rest för att äventyra ganska mycket på sistone. I slutändan så brukar jag dock jämföra mina resor med Alaska och Montana, där mitt hjärta är, jag verkligen älskar dessa två stater. Det är där jag vill bo i framtiden, ja iallafall Montana verkar ju vara något som W vill också.

 
 

Colorado    

    Not too long ago we went to Colorado, only for a few days, but we did do some adventuring there too of course.

    För inte alltför länge sedan så åkte vi till Colorado, bara ett par dagar, men vi hann med lite äventyr där med.

 
 

Hiking   

    Even though we had only gotten a few hours sleep, got on a plane and then drove for four hours we still managed to get out for a hike. 

    Även fast vi bara hade fått några timmars sömn efter att först kört till flygplatsen, sedan åkt med planet för att till sist köra i drygt 4 timmar så tog vi oss ändå ut på inte bara en utan faktiskt två små vandringar. 

 

Colorado, what a beautiful place. 

 

    We definitely want to go back there, and we have a few friends who lives there now so that will most likely happen in the future! Who knows, maybe Colorado will fall into that list of mine too, the possibilities are endless and completely open I suppose.

    Vi vill definitivt tillbaka till Colorado. Vilket ställe! Vi har ju kompisar där så det blir säkert fler resor i framtiden. Vem vet, kanske vi också hamnar där i slutändan, framtiden är ju faktiskt helt öppen för det. 

 
 

    If you could pick a place to settle down, where would that be? Or maybe you already found your dream home?

    Om du kunde välja ett ställe att kalla dit hem, vart skulle det vara?