Inspiration

 

Get back up on the Horse

    I haven't been writing in a long time, but figured that if you get thrown off the horse you better get back up on it. It is always better to try and go back to normal routines after something has happened. There is so much light and love in this world too, not only darkness. 

    Nu har jag inte skrivit på ett tag men tänkte att det faktiskt får vara dax att ta och sätta sig upp på hästen igen. Det är ju oftast bra att gå tillbaka till gamla rutiner efter att något dramatiskt/ledsamt har hänt i ens liv. Det finns så mycket glädje och kärlek i denna värld så det vore dumt att haka upp sig enbart på det mörka. 

 
 

Instagram   

    I have seen a lot of other people writing about other blogs or Instagram accounts they follow, and I always love to read those posts. There are so many inspiring people in this world on so many different levels, so it would be a shame to not try and share the works of these people. I love seeing images of nature, woodwork, yarn-work and drawings, and also home design but the cabin in the woods or old house type of design.

    Jag har sett att många bloggare skriver om andra bloggare och/eller Instagram konton som de följer och blir inspirerade av. Jag tycker alltid att dessa inlägg är så bra, så jag tänkte att jag kör ett sådant jag med! Jag älskar Instagram konton som innehåller natur (förstås :)), stickning och virkning, målningar, men även hem design och då menar jag mer "stuga i skogen" hemdesign :)

 
 

My Favorites   

    Below are some of my (many) inspiring Instagram accounts, ok I could write a blogpost about this once a week probably and still wouldn't come close to all the people I get inspired by on a daily basis. 

    Nedan är några av de Instagram konton som jag följer, ja bara några. Jag skulle kunna skriva ett inlägg i veckan om inspirerande människor och fortfarande inte komma i närheten av alla de människor jag blir inspirerad av varje dag. 

Dreamy Nature Shots

 

Inspiring People (a life I would like to have sometimes)

Design and Art

 

    As you can see, there are many many inspiring people in this world. Do you have any favorite of your own that you think I should know about?

    Som du kan se så finns det ju faktiskt väldigt många inspirerande personer i denna värld. Har du ett Instagram konto du följer som du tycker jag borde följa?

 
Posted on December 15, 2016 and filed under Nature, Photography, The great wide open.