Fall Fell?

Colorado

Colorado

 

Wednesday Thoughts

"The beautiful changes as a forest is changed
By a chameleon’s tuning his skin to it;   
As a mantis, arranged
On a green leaf, grows
Into it, makes the leaf leafier, and proves   
Any greenness is deeper than anyone knows" - Richard Wilbur
 
Colorado

Colorado

 

Fall Fell Somewhere

    We went to Colorado this past weekend, and I get it, Colorful Colorado! Well, Alaska gets really colorful during fall too, but I haven't even experienced fall here in the midwest yet. The temperatures in the midwest are still lingering close to 80F if you are unlucky, but drops down into the 50-60's during the night, FINALLY. In Alaska on the other hand, all leaves are already gone by now. A year ago around this time we got our first big snowfall, and September turned out to be one of the snowiest on record. 

    Vi åkte till Colorado nu i helgen som var, och nu förstår jag verkligen varför alla alltid säger "färglada Colorado". Alaska är förstås väldigt färgglatt på hösten också, men detta år har jag ju inte fått uppleva hösten än, så resan till Colorado var inte helt fel. Vid den här tiden så är hösten nästan över i Alaska, och de flesta löven har redan ramlat ner till marken. Förra året i Alaska hade vi redan fått årets första snöstorm, och September visade sig vara en av de snöigaste sedan de börjat mäta snö nederbörden. 

 
 

    Look out for more posts about colorful Colorado, obviously I have a lot more pictures to share :)

    Kommer förstås bli fler bilder från vår helg i Colorado de kommande veckorna, så håll utkik :)