On the Road

 

Adventure Tuesday

On the Road

    This Christmas we have been on the road quite a bit. Not traveling super far, but far enough to be on the road for several hours. We went to a forest service cabin just outside Butte, we also went to Yellowstone National Park, and just recently to a ski place called Maverick Mountain. The best things about traveling by car is that you get to see so many different areas, and beautiful nature scenes, Oh and mountains, endless supply of mountains. 

    Vi har spenderat ganska mycket tid i bilen denna julen, eller mycket och mycket, allt är relativt egentligen. Vi har inte riktigt rest långa sträckor men ett par 4-5 timmar i en riktning, så vi har samlat på oss en hel del bilresande. Vi har varit i en stuga som man kan hyra utanför Butte, vi har även varit i Yellowstone National Park, och nu senast åkte vi till en skidbacke. Det som jag gillar mest med att åka bil relativt långa sträckor är att man får se så fina platser, och hur naturen ändrar sig, och sist men inte minst alla dessa berg som jag inte kan få nog av. 

 
 

Big Sky Country  

    I feel like I can never get enough of sunsets and mountains. Montana is just so beautiful! Definitely Big Sky Country! If you have never been to Montana before, I definitely recommend you to go. Not only do you have great access to Yellowstone National Park, but also Glacier National Park, along with many National Forests along the way.

    Jag kan aldrig få nog av solnedgångar och berg. Montana är så vackert, definitivt värt att kalla "Big Sky Country". Om du aldrig har varit i Montana förut så kan jag verkligen rekommendera det. Montana har ett par ingångar till Yellowstone National Park, där den i Gardiner är den  bästa, men Glacier National Park ligger även i Montana, och så har du en väldans massa tillgångar till National Forests på vägen.

 
 

    Do you have a favorite country, state or alike that you just can't get enough of?

    Har du ett favorit land, stat eller något liknande som du inte kan få nog av?