The traveling kind?

IMG_6022.JPG
 

Adventure Tuesday

Update    

    I have been so busy lately, so I actually haven't been able to update you guys as much as I would like to, but I'll try my best. I also do try to have an English and Swedish section for my blogpost so if you want to read any of the recent blogposts in Swedish check back in a few weeks and I will make sure all of them have a Swedish part. We have been traveling the past couple of days so I'll share some Iphone pictures of my recent trip with you! I will most likely write some more and longer posts about this past trip, and also the Colorado trip so stay tuned!

    Jag har varit så himla upptagen på sistone, och har därför inte hunnit med att uppdatera er. Snart ska jag även försöka hinna med att översätta de senaste inläggen till svenska också (och det har jag hunnit med nu!). Vi var alldeles nyss i både New Orleans och Santa Rosa Beach. I kommer nog även att skriva lite om vårt äventyr i Colorado här med så håll utkik om du är intresserad!

 
 

Old Friends are the Best of Friends?

    We all traveled down to Florida to see one of W's best friends get married. W was a groomsman together with two other long-term friends/best friends (in my opinion the long-term friends are usually the best of friends). We flew into New Orleans and then drove through a total of four states (6 states if you include Wisconsin and Illinois which was the start of our trip). New Orleans is in Louisiana, after that we have Mississippi, then Alabama and finally Florida!

    Vi reste ned till Florida för att vara med på en av W's bästa kompisars bröllop. W var med i bröllopet tillsammans med två andra nära vänner. Vi flög till New Orleans, för att sedan köra genom total 4 olika stater (6 stater om vi inkluderar Wisconsin och Illinois också). New Orleans ligger i staten Louisiana, efter det har vi Mississippi, sedan Alabama och till sist Florida. 

 
 

Tears, Laughter and Happiness

    I have never (at least I can't remember) seen such white sand as I did in Florida. We had such a great time. Building on our friendship, well the ladies, laughing about old memories and new memories, crying because of lost friends (The boys lost a dear friend back in March who was also suppose to be a part of the wedding party), pouring out a beer in the ocean for him, promising to always meet at least once a year, buying a half box of oysters and then shucking them and consume them together with Prosecco, whiskey, beer and key lime pie, adventuring out on the beach in pitch black condition to stargaze, witnessing a beautiful wedding on the beach in the white sand, seeing the boys come out to some Bob Marley music at the wedding, and just having a wonderful time! I would call that a great weekend. 

    Jag har aldrig (iallafall så vitt jag minns) sett så vit sand som vi gjorde i Florida. Vi hade så himla kul där. Byggde nya vänskaper, skrattade till gamla äventyr och grät över vänner som gått bort (killarna hade en kompis som tyvärr dog i Mars, han skulle också varit med i bröllopet), hällde ut en öl för honom i havet, lovade att försöka träffas minst en gång om året, köpte en halv låda med ostron som vi sedan åt tillsammans med prosecco, whiskey, öl och paj, äventyrade på stranden under en kolsvart stjärnhimmel, såg ett fantastiskt vacker bröllop och hade helt enkelt en helt otrolig helg. 

 
 

    Have you guys done any adventuring or traveling lately?

    Har ni varit ut på något äventyr på sistone?