Hon Som Reser?

IMG_6022.JPG
 

Äventyrs Tisdag

Uppdatering    

    Jag har varit så himla upptagen på sistone, och har därför inte hunnit med att uppdatera er. Snart ska jag även försöka hinna med att översätta de senaste inläggen till svenska också (och det har jag hunnit med nu!). Vi var alldeles nyss i både New Orleans och Santa Rosa Beach. I kommer nog även att skriva lite om vårt äventyr i Colorado här med så håll utkik om du är intresserad!

 
 

Gamla Vänner är oftast de Bästa?

    Vi reste ned till Florida för att vara med på en av W's bästa kompisars bröllop. W var med i bröllopet tillsammans med två andra nära vänner. Vi flög till New Orleans, för att sedan köra genom total 4 olika stater (6 stater om vi inkluderar Wisconsin och Illinois också). New Orleans ligger i staten Louisiana, efter det har vi Mississippi, sedan Alabama och till sist Florida. 

 
 

Tårar, Skratt och Glädje

    Jag har aldrig (iallafall så vitt jag minns) sett så vit sand som vi gjorde i Florida. Vi hade så himla kul där. Byggde nya vänskaper, skrattade till gamla äventyr och grät över vänner som gått bort (killarna hade en kompis som tyvärr dog i Mars, han skulle också varit med i bröllopet), hällde ut en öl för honom i havet, lovade att försöka träffas minst en gång om året, köpte en halv låda med ostron som vi sedan åt tillsammans med prosecco, whiskey, öl och paj, äventyrade på stranden under en kolsvart stjärnhimmel, såg ett fantastiskt vacker bröllop och hade helt enkelt en helt otrolig helg. 

 
 

    Har ni varit ut på något äventyr på sistone?