Evening stroll through the neighborhood

The other day a friend invited me over to her place for a potluck. I decided to walk since the day had been so warm and sunny. On the way back I walked into the forest and took a detour. It struck me how long ago I had been in there, I usually tend to ski every day to and from work, but this season has been very different. The light was just perfect (9.30pm) and I managed to snap quite a few good pictures with my phone. 

Häromdagen blev jag bortbjuden på en så kallad potluck hemma hos en kompis. Vädret hade varit så himla fint hela dagen så jag bestämde mig för att gå dit. På vägen hem så tog jag en tur genom skogen, och jag insåg hur länge sedan jag varit där, och hur mycket jag saknat det. Ljuset var som helt perfekt runt 21.30, och jag lyckades ta några fina bilder med telefonen.