And along came.....winter? Och så kom vintern?

As always, when I think: this is the beginning of spring, we get snow. I should know this by now, but I guess I always look on the bright side :) And to be honest, this snowfall we had didn't really generate that much snow. It's practically all melted off the sidewalks now, less on the colder parts like my backyard. The weather forecast for this week looks kind of warm, as in around 45F (6-8C) and of course below freezing during the night. Slowly slowly we are getting closer to spring. People have reported cranes!! Already! crazy. 

Precis som alltid då jag tänker: nu kommer verkligen våren, så får vi snö. Jag borde veta detta vid det det här laget, men jag antar att jag alltid försöker se på den ljusa sidan :) Och för att vara helt ärlig så fick vi inte sådär jättemycket snö. Det har faktiskt redan smält från trottoarkanterna, mindre på de kallare ställena, som på min bakgård. Väderprognosen visar varmt väder, alltså run 6-8 grader C, och under nollan på natten. Sakta men säkert så kommer vi ändå närmare våren. Och jag har till och med hört rapporter om tranor, redan! Helt galet!!