Dom Tomma Stegen

Onsdagstankar

Jag såg en man ligga och dö på en bänk en natt
det var inte mycket att göra
Hans vän sa: Jesus tar hand om dig nu
men han kunde varken se eller höra
Månen blänkte i fjärden
nordens renaste vatten
Man la en filt över kroppen
sen gick vi sakta hemåt i natten

 

Dödsfall 

    Denna jord både ger och tar ibland. Min mamma gick väldigt hastigt bort häromdagen, på morgonen var hon där och lagom till natten så fanns mamma inte längre. Då hade hon haft en 6 timmars lång operation, hon hade haft ont hela natten och faktiskt uppsökt läkare på morgonkvisten. Men hon skickades helt enkelt hem i tron om att det var en urinvägsinfektion. Istället brast mammas kroppspulsåder och hon förblödde helt enkelt till slut, även efter mycket jobb av skickliga doktorer. 

 
 

Måndag   

    Måndagen den 14de November 2016, det blev ingen fin dag det. Alla var så entusiastiska över "super moon" men den månen såg så liten ut så jag orkade inte ens bry mig. Jag är så glad att mamma fick se mitt Alaska inte bara en gång, men två gånger. Jag är ledsen över att hon inte fick see Montana och Glacier National Park, Yellowstone, Madison och alla andra ställen det var planerat att vi skulle besöka nästa sommar. 

 
 

Mamma  

    Min mamma berörde så himla många människor, hon var en sådan person som kunde lyssna och läka andra personer. Det värmer mitt hjärta då jag får läsa hur mycket min lilla mamma betydde för så många andra människor. Hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan.