Inspiration - Efter Regn kommer Sol?

 

Att sätta sig upp på Hästen igen

    Nu har jag inte skrivit på ett tag men tänkte att det faktiskt får vara dax att ta och sätta sig upp på hästen igen. Det är ju oftast bra att gå tillbaka till gamla rutiner efter att något dramatiskt/ledsamt har hänt i ens liv. Det finns så mycket glädje och kärlek i denna värld så det vore dumt att haka upp sig enbart på det mörka. 

 
 

Instagram   

    Jag har sett att många bloggare skriver om andra bloggare och/eller Instagram konton som de följer och blir inspirerade av. Jag tycker alltid att dessa inlägg är så bra, så jag tänkte att jag kör ett sådant jag med! Jag älskar Instagram konton som innehåller natur (förstås :)), stickning och virkning, målningar, men även hem design och då menar jag mer "stuga i skogen" hemdesign :)

 
 

Mina Favoriter 

    Nedan är några av de Instagram konton som jag följer, ja bara några. Jag skulle kunna skriva ett inlägg i veckan om inspirerande människor och fortfarande inte komma i närheten av alla de människor jag blir inspirerad av varje dag. 

Dreamy Nature Shots

 

Inspirerande Människor (De som (verkar leva) lever så som jag skulle vilja)

Design och Konst

 

    Som du kan se så finns det ju faktiskt väldigt många inspirerande personer i denna värld. Har du ett Instagram konto du följer som du tycker jag borde följa?