Du Har Hela Världen Framför Dig

White Mountains, Alaska

 

Äventyrs Tisdag

Vårt Liv är Vårt Största Äventyr

    Ibland så måste jag stanna upp och tänka på vilken tur jag har haft. Visst så finns de tider då jag är ledsen och ensam, för att som utlandssvensk så blir det lätt så. Men då brukar jag alltid tänka på allt som jag fått uppleva här borta, saker som jag får se. Jag har ju förstås en familj på denna sidan av atlanten nu också, och det hjälper ju mycket. Men det är som en skör balansgång mellan dåtid, nutid och framtid. Tankar på vad jag offrar räknar jag ju in här också, eller ska jag räkna det som att jag offrar något bara för att jag är lycklig på denna sidan av havet? Mycket av det jag har sett och upplevt finns med på  mångas så kallade bucketlist, men jag vill ständigt se mer, ständigt vara ute i naturen.

 

Cross-country skiing in Yellowstone National Park

 

Äventyr

    Jag längtar till nästa äventyr, även om vi faktiskt har rest för att äventyra ganska mycket på sistone. I slutändan så brukar jag dock jämföra mina resor med Alaska och Montana, där mitt hjärta är, jag verkligen älskar dessa två stater. Det är där jag vill bo i framtiden, ja iallafall Montana verkar ju vara något som W vill också.

 
 

Colorado    

    För inte alltför länge sedan så åkte vi till Colorado, bara ett par dagar, men vi hann med lite äventyr där med. Colorado är så vackert, men så mycket människor där!

 
 

Kort Vandring i Colorado

    Även fast vi bara hade fått några timmars sömn efter att först kört till flygplatsen, sedan åkt med planet för att till sist köra i drygt 4 timmar så tog vi oss ändå ut på inte bara en utan faktiskt två små vandringar. 

 

Colorado, vilket vackert ställe!

 

    Vi vill definitivt tillbaka till Colorado. Vilket ställe! Vi har ju kompisar där så det blir säkert fler resor i framtiden. Vem vet, kanske vi också hamnar där i slutändan, framtiden är ju faktiskt helt öppen för det. 

 
 

    Om du kunde välja ett ställe att kalla dit hem, vart skulle det vara?