En Skönhet på Vatten?

 

Fredags Tillbakablick

    Det är kanske dags för en fredags tillbaka blick från Sverige och Stockholm, eller vad tycker  ni?

 
 

Stockholms Skärgård

    Senaste gången jag var hemma i Sverige och Stockholm var i April 2013, så ganska länge sedan. Det blir lätt så, det är dyrt att flyga mellan USA och Sverige de gånger då jag har tid, och speciellt då man flyger från Alaska. Som sagt tar det ju 4 timmar att ens komma ner till resten av USA och en hub för att komma vidare till Europa. Eftersom det var första gången som W besökte Sverige så ville jag visa honom alla de fina öarna vi har i Stockholms skärgård. Vi kombinerade en lunch buffet med en båt tur, och det var verkligen en succe!

 
 

En Skönhet på Vatten?

    Det kanske inte direkt är rättvist att jag sitter här och säger att Stockholm verkligen är en skönhet på vatten, eftersom jag är därifrån, men det tycker jag verkligen. Självklart finns det många andra städer vid vattnet i Sverige, men Stockholm har mitt hjärta förstås. Dessa bilder får mig att sakna Stockholm idag, vi får se när jag kommer dit nästa gång igen!

 
 

    Vad tycker ni? Är inte Stockholm verkligen vackert? I Fairbanks, Alaska fanns det ju inte så mycket vatten på samma sätt, visst en hel del vattendrag men inte så mycket sjöar och absolut inget större "hav". Tekniskt sett är ju Östersjön ett hav, även fast enda utfarten till ett riktigt öppet hav är nere vid Danmark. Självklart är Madison, Wisconsin lite bättre än Fairbanks när det kommer till sjöar...men det är ändå inte alls samma sak.

 
 

    Ha en trevlig fredag!!