Hösten Kom?

Colorado

Colorado

 

Onsdagstankar

"The beautiful changes as a forest is changed
By a chameleon’s tuning his skin to it;
As a mantis, arranged
On a green leaf, grows
Into it, makes the leaf leafier, and proves
Any greenness is deeper than anyone knows" - Richard Wilbur

 
Colorado

Colorado

 

Hösten kom någonstans

    Vi åkte till Colorado nu i helgen som var, och nu förstår jag verkligen varför alla alltid säger "färglada Colorado". Alaska är förstås väldigt färgglatt på hösten också, men detta år har jag ju inte fått uppleva hösten än, så resan till Colorado var inte helt fel. Vid den här tiden så är hösten nästan över i Alaska, och de flesta löven har redan ramlat ner till marken. Förra året i Alaska hade vi redan fått årets första snöstorm, och September visade sig vara en av de snöigaste sedan de börjat mäta snö nederbörden. 

 
 

    Kommer förstås bli fler bilder från vår helg i Colorado de kommande veckorna, så håll utkik :)