Camping vid Perrot State Park

Tälta
 

Äventyrstisdag

Campa

    Vi bestämde oss för att åka och campa och kolla in några olika platser runtom grönsen till Minnesota. Vi åkte till Perrot State Park eftersom den första camping platsen vi hade kollat upp redan var full (Great River Bluffs State Park). Vi reserverade vår camping plats vi en amerikansk sida, Reserve America, som även tar ut nästan 10 $ i reservations avgift, och om man inte reserverar en plats innan är risken ganska stor att man blir utan. Vi ville ha en plats nära vattnet från början, men de platserna kunde man inte reservera i förväg, och eftersom vi skulle komma fram så pass sent så valde vi en annan plats.

 
 

    I slutändan tycker jag att det var ganska bra att vi inte fick någon plats vid vattnet, myggorna var så oerhört många så det hade säkert bara varit jobbigt ändå.

 
 

    Vi hade inte varit och campat sedan vår långa roadtrip från Alaska till Wisconsin, så vi behövde först lista ut vart vi hade lagt allt. Ju mer man campar med bilen desto mer effektiv och organiserad blir man, och vi lär oss fortfarande.

 
 

    Jag gillar verkligen att campa, både med bil och med ryggsäck. Fördelen med att ha bilen så nära är ju att man kan ta med sig allt möjligt. Det är många här i USA som campar med husbil, men så finns det förstås en stor andel som tältar. På kvällen så tänder alla brasor och sitter runt lägerelden. Vi åt S'mores och jag kom på den eminenta iden att inkludera banan, så gott!

 
 

    Vad tycker du bäst om, att campa långt från närmsta väg eller på en stor campingplats?