Jag Vandrar inte, Jag Strosar

IMG_4185.jpg

"I Don't like either the word or the thing. People ought to saunter in the mountains - not hike!"
- John Muir

 

Onsdagstankar

Jag Strosar Omkring    

    Vem som helst som har fått chansen att vandra med mig vet att jag är långsam, väldigt långsam. Jag ser ju så många fina saker överallt och vill helst dokumentera det på bild. Så, jag strosar omkring. Detta mållösa promenerande över stockar och stenar, och även i bergen så fokuserar jag nästan mer på alla små detaljer längs med stigen, stenarna i ån, eller spindelväven på träden. Flera gånger kan ni höra mig säga "men gud hur häftigt är inte det här", eller "hur vackert är inte detta, hur lyckligt lottade är vi som får vara här just nu". Jag älskar att vara ute i naturen

 
 

    Vandrar du, eller är du mer en person som mig, som sakta strosar omkring över alla dessa stockar och stenar?