Klimatförändringar

 
"This process of continuous alteration was applied not only to newspapers, but to books, periodicals, pamphlets, posters, leaflets, films, soundtracks, cartoons, photographs—to every kind of literature or documentation which might conceivably hold any political or ideological significance." - George Orwell - 1984
 
 

Onsdagstankar

    De senaste dagarna har fått mig så illamående och illa till mods. Jag blir så ledsen när en person som är totalt ointresserad av miljön är en ledare för ett sådant stort land som USA. Det som gör mig ännu mera upprörd är att många människor inte verkar förstå konsekvenserna av att ha en sådan här man i spakarna. En man som gång på gång på gång använder twitter till att distribuerar de mest osannolika (ja osannolika för att komma från en president) meddelandena igen och igen. Klimatförändringar är på riktigt, och de har påskyndats av människan, det är fakta. Det finns inte riktigt någon debatt då 97% av forskarvärlden kommer fram till samma mynt, klimatförändringarna är påskyndade av människan. Något måste vara fullständigt galet då twitter meddelanden om klimatförändringar från national parker kallas "going rogue" samtidigt som att användandet av alternativa fakta är helt okej.

 
 

    Vad har du för tankar om det hela?