Vi har en Kamp Framför Oss

 

"I hope that the United States of America is not so rich that she can afford to let these wildernesses pass by. Or so poor that she cannot afford to keep them." - Margaret (Mardy) Murie

Onsdagstankar

Rädsla

    Ibland blir jag så rädd, rädd för den här världen och vart vi är på väg. Men så fort jag får vara där ute, ute i naturen så försvinner den där rädslan. Jag glömmer bort alla tankar om politik och världens framtid, det enda jag kan tänka på är den där vildmarken som breder ut sig framför mig, den där vildmarken som finns för oss. Här i USA så den där vildmarken inte lika självklar. Men den finns där för oss, och många är faktiskt redo att slåss för vildmarken, och skydda den från den nuvarande regeringen. 

    En lite mer deprimerande sak som Trump vill göra är att öppna upp the Arctic National Wildlife Refugee ANWR för oljeborrning.

Du kan läsa mer om denna långa kamp här: War of the Arctic Oil

 
 

    Jag delar denna starka video om kampen om ANWR här igen: