Ändlös Skönhet

 

Nyårstankar

    Nyårsafton är här, igen, precis som varje år. Jag brukar inte riktigt fira födelsedagar sådär jättestort, eftersom det egentligen bara är ännu en dag i livet, vi är bara en dag äldre än dagen innan. Så är iallafall min filosofi. Jag känner ungefär på samma sätt med nyårsafton. Jag är en morgon människa, vilket innebär att jag är uppe tidigt men har svårt att hålla mig vaken sent på kvällen. Jag gillar att fira nyårsafton dock, eftersom vi äter och dricker gott, och även klär upp oss. Fyrverkerier bryr jag mig inte så mycket om, jag tror att jag gillade att kolla på fyrverkerier då jag var yngre, men är inte helt hundra på om det var för att mamma och pappa var så exalterade över det, eller om jag faktiskt genuint tyckte om det. Nuförtiden så är jag som sagt mäkta imponerad av fyrverkerier. Förra året firade jag nyår själv, och var förstås långt in i skönhetssömnen då det nya året ringdes in. Hade det inte varit för att jag behövde gå på toa så hade jag nog sovit till morgonkvisten. Jag gick till utedasset och fick se ett vackert norrsken istället för fyrverkerier. 

 
 

Det där Råa med Naturen 

    Vad vill jag ha ut av 2017? Jag vill förstås ha mer äventyr. Som ni säkert redan vet vid det här laget så har naturen en speciell plats i mitt hjärta. Hur skulle vi någonsin kunna leva utan den. Jag kan inte tänka mig att bo i New York, jag har heller inte riktigt något intresse av att besöka stora städer som New York. Missförstå mig inte, för jag älskar kultur, men står inte ut med alltför mycket människor. Jag vill ha mer råa upplevelser, jag vill kunna känna att jag lever. Jag vill uppleva köld så jag kan uppskatta hur det är att vara varm. Jag vill gå vilse så jag kan uppskatta att veta vart jag är på väg när jag väl hittar rätt. Jag vill bli blöt i en regnstorm så jag kan uppskatta hur det är att kunna vara torr. Jag vill vandra i svår terräng genom urskogar så att jag kan uppskatta att gå på en landsväg ibland. De säger att det som inte dödar en, gör en starkare, och att svårigheter bygger upp ens karaktär. 

 
 

    Vad vill du att 2017 ska ge?