På Resande Fot

 

Äventyrs Tisdag

På Resande Fot

    Vi har spenderat ganska mycket tid i bilen denna julen, eller mycket och mycket, allt är relativt egentligen. Vi har inte riktigt rest långa sträckor men ett par 4-5 timmar i en riktning, så vi har samlat på oss en hel del bilresande. Vi har varit i en stuga som man kan hyra utanför Butte, vi har även varit i Yellowstone National Park, och nu senast åkte vi till en skidbacke. Det som jag gillar mest med att åka bil relativt långa sträckor är att man får se så fina platser, och hur naturen ändrar sig, och sist men inte minst alla dessa berg som jag inte kan få nog av. 

 
 

Big Sky Country  

    Jag kan aldrig få nog av solnedgångar och berg. Montana är så vackert, definitivt värt att kalla "Big Sky Country". Om du aldrig har varit i Montana förut så kan jag verkligen rekommendera det. Montana har ett par ingångar till Yellowstone National Park, där den i Gardiner är den  bästa, men Glacier National Park ligger även i Montana, och så har du en väldans massa tillgångar till National Forests på vägen.

 
 

    Har du ett favorit land, stat eller något liknande som du inte kan få nog av?