Big Sky Country

 

Fredags Tillbakablick

Montana

    Dom kallar det inte för "Big Sky Country" bara för att. De senaste vintrarna så har jag firat jul i Bozeman, Montana, och detta året är inget undantag. För två år sedan så fick vi för oss att köra ända från Madison, Wisconsin till Montana, världens sämsta ide någonsin. Då vi närmade oss Montana så blev iallafall vyerna helt ofattbart vackra, men vägen tillbaka från Montana var nästan som en mardröm. 

 
 

Snöstorm

   Vi hamnade i världens värsta snöstorm. Varje långtradare som blåste förbi oss blåste även upp ett tjockt lager av vit snö som sedan låg som ett täcke över bilen i etttusenett, ettusentvå, ettusentre, ettusenfyra, ja många fler sekunder än så, totalt helt vitt. Till slut så bestämde vi oss för att försöka hitta ett motell i sista sekunden för att det faktiskt var för farligt att fortsätta köra. Det motellet var det absolut värsta motellet någonsin. Efter en natt med lite sömn packade vi raskt ned alla våra ägodelar och försvann från motellet redan innan halv sex på morgonen. 

 
 

    Vart ska ni spendera er Jul? God jul på er alla!